Jan 10, 2013

DIY - Gem [] Me

Kazaklarınızı alın ve ekranın karşısına geçin! =) Karşınızda yüzyılın en kolay "kendin yap" projesi. Daha şık bir görüntü için kazakları taşlamak birebir, hem kolye niyetine de geçiyor. Baktınız giyecek düzgün bir şey yok dolabınızda, e o zaman iğne ipliği elinize alıp bu projeyi yapabilirsiniz. Siz bu projeden ilhamınızı aladurun ben de finallere çalışmaya gidiyorum.

Get your pullovers and pass in front of the screen! =) Here is the world's easiest "do it yourself" project. It's one of the best ways to seem chic and also it's usable instead of necklaces. If you don't have something to wear elegant, so get your needle and thread and start to do it. So get your inspiration from this DIY while i'm going to study my final exams.


İhtiyacınız Olanlar / What You Need

İğne-iplik / needle-thread

Taşlar  / gems














5 comments:

  1. Basit şeylerin en güzel yanı onları en ufak bir detay ile daha az basit hale kolayca getirebilmemizde :) O yüzden basic tişörtlerle kalın halka küpe ve bilezik takınca daha güzel oluyoruz :) Blogunu severek takip ediyorum,devamm devammm :):)

    ReplyDelete
  2. kesinlikle katılıyorum ya basitliğin şıklığı diye bir gerçeklik var. :) ehehe tam gaz devam etmeye çabalıyorum blog için. teşekkür ederimm.

    ReplyDelete
  3. merhaba mügeciiim:) bayıldım bu DIY'a! acayip sofistike ve hoş olmuş, sade ve güzel!

    Ben de arada DIY kolyeler yapıyorum ama malesef nasıl yaptığımın resmini çekip bloga koymayı beceremiyorum, zor geliyor bana:) giyip koyuyorum ondan! bloguma bıraktığın güzel yorum için de çok teşekkür ederim! takipteyim tatlm!:))
    http://styleglaze.blogspot.com/2013/01/go-get-em-tiger.html

    ReplyDelete
  4. Canimm cok tesekkur ederimm, begenmene cok sevindim. Senin diy kolyelerine de ben bayiliyorum. Bence nasil yapildigini da koymalisin bizler icin;) bu guzel yorumun icin sagol cococumm. Keep in touch. :)!

    ReplyDelete
  5. Mügecim buna bayıldım, ellerine sağlık!!! :)

    ReplyDelete